29-06-08

7 maand

Hallo
Vandaag ben ik precies zeven maand. Ik moet zeggen, ik heb het hier wel getroffen. Op tijd en stond mijn eetbakje dat gevuld is met kwaliteitsvoeder, een warme mand, dagelijks mijn wandeling en heel veel uitstapjes in het weekend.
Socialisatie noemen ze dat. Poeh, behalve van donder en bliksem ben ik van niks bang. Zoals gisteren bv. Ik mocht ter gelegenheid van mijn verjaardag mee naar Bellewaerde en ik heb me daar rot geamuseerd. Vele dingen die lawaai maakten, ook veel dingen met water (waar ik niet zo happig op ben) maar vooral veel entertaining voor de hondjes.
Ergens uw kop doorsteken..pft een makkie.
Door gaten springen om puntjes te scoren, ook een makkie en superleuk. Hier en daar probeer ik wat van de grond te eten zoals friet of stukken brood maar dat feestje ging niet door want baasje houd me te goed in de gaten daarvoor.
Ik kreeg ook van iedereen veel knuffels omdat ik zo een flinkerd ben en als afsluiter mocht ik in een warm brubbelbad speciaal voor de hondjes.
Ik ben hier inderdaad met mijn gat in de boter gevallen en hoop hier verder tot het eind mijner dagen zo een luizenleventje te mogen hebben
Jullie genegen
Goodwill

Goodwill in bellewaerdeGoed voor 50 pointseventjes een time-out

20:00 Gepost door Cathy in Actualiteit | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |