07-03-08

streken

Goodwill 2008-02-23Goodwill is een dikke drie maanden en groeit en bloeit als kool. Hij heeft perfect zijn draai gevonden en de blaasperikelen zijn ook aan het overwaaien. OEF!!!
We liggen hier soms dubbel om zijn zotte capriolen en toch heeft hij nog het vertederende van een pup. Maar dat is juist zo gevaarlijk dat wij hem nu niet buiten de lijntjes laten kleuren
Opspringen en smekend vragen of hij schootje mag als we tv kijken word hier compleet genegeerd. Wel word hij uit zijn mandje gelicht als hij daarin slaapt en beslissen wij wanneer hij schootje mag zitten.Voor zijn etenspot moet hij flink zitten voor ik hem geef en meestal doet hij dan een vreugdedansje met salto erbij. Als de eetpot leeg is sleurt hij hem door het huis wat een hels kabaal maakt.
Buiten durft hij al eens een takje of bloemetje snoeien en als je hem niet in de gaten houd zou je denken dat hij oefent voor het beroep van puttenmaker.
De assistentiehond van zoon Jelle durft wel eens met een kwijlsliert rondlopen maar als Goodwill in de buurt is eet hij die met smaak op. Dat spaart ons een hoop papieren zakdoeken uit.
Verleden week vond Goodwill het nodig om een dode muis op te rapen langs de berm. Ik heb mij sterk gehouden om niet te gillen maar eer ik een zakdoek bovengehaald had om dat vies ding uit zijn muil te halen had hij ze al doorgeslikt.
Enfin, de laatste streek van ons labje hebben we nog niet gezien maar dit is de mooiste periode die je kan meemaken met je hond. De hoge aaibaarheidsfactor van een pup, de deugnieterij van een puber en toch al een will to please als je iets wil aanleren.
Wij genieten volop....Goodwill 2008-02-23 (16)

19:43 Gepost door Cathy in Vrije tijd | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

mmmm Muis!!! Valéas is ook gek op Muis, de Hachiko-kat ;-)
Zo gek dat hij die gewoon opat!!! Dan wou je dat hij al zoveel maand verder zat in zijn training en dat je het hem mocht verbieden... nee?

Gepost door: Daphné | 08-03-08

De commentaren zijn gesloten.