20-07-08

Blij weerzien

Wie het blogje van Goodwill volgt weet hoe hij hier is terecht gekomen.
Zijn mama die luistert naar de naam Luka werd op de leeftijd van 13 maanden gedumpt in het asiel, drachtig..........Zo jammer en het is niet te geloven dat er nog zulke onmensen bestaan. Mama Luka was zogzegd agressief terwijl ze kruipt van onderdanigheid en zo mak als een lam is.
Gelukkig zijn er ook nog goeie mensen en echte dierenvrienden in deze keiharde wereld. Christiane, iemand die vrijwilligerswerk doet voor het asiel besloot dat mama Luka mocht bevallen bij haar thuis in een warm nest. Ook heel goed voor de puppy's die bij hun eerste kennismaking met de wereld niet in het asiel moesten geboren worden. Ze werden de eerste weken van hun leven goed verzorgd door Christiane en ze kregen een heel goeie socialisatie.
Alle vier de pups werden geplaatst en zelfs mama Luka kreeg een nieuwe thuis bij een lieve mevrouw die ook assistentiehondjes opleid.
Eind goed, al goed. Daar Tongeren nu niet meteen naast onze deur ligt houden we contact via mail. Christiane was echter verleden week een weekendje aan zee en ze had zo graag Goodwill eens gezien, haar kleine ventje zoals ze hem zo plechtig noemt. Hij was de kleinste van het nest maar zeker niet de minste.......
En weliswaar herkende hij nog haar stem. Stekezot was hij toen ie haar zag. Zo zie je maar dat de eerste dagen en weken van een pup als hij ter wereld komt heel belangrijk zijn. Christiane zal hij nooit meer vergeten, wij ook niet. Er zouden meer zulke mensen moeten zijn met een warm hart.
Bij deze dus bedankt Christiane voor al uw goeie zorgen

Goodwill & Christiane 12-07-08

Goodwill & Christiane

20:08 Gepost door Cathy in Liefde | Permalink | Commentaren (6) |  Facebook |

Commentaren

Al maar goed dat er nog zo'n goede, lieve mensen bestaan. En Goodwill, ge zijt dan precies echt met uw gat in de boter gevallen.
Prettige zondag nog en morgen ook. ;)
Pootje

Gepost door: Raf, hondje van Ilse | 20-07-08

Al maar goed dat er nog zo'n goede, lieve mensen bestaan. En Goodwill, ge zijt dan precies echt met uw gat in de boter gevallen.
Prettige zondag nog en morgen ook. ;)
Pootje

Gepost door: Raf, hondje van Ilse | 20-07-08

Cathy dat is een verhaaltje met een happy end en daar hoe is zo van in de dierenwereld.
Heel tof.

liefs viv
ps. bedankt voor Woeffke, ik mis hem nog steeds.

Gepost door: Viv & Chaplin & Staartje | 31-07-08

Gelukkig is alles in orde gekomen,en kan Goodwill gaan genieten

Gepost door: mireille | 31-07-08

ja eindelijk mijn kleine ventje terug gezien
had hem wel veel op fotos gezien , dank u wel hiervoor cathy
maar int echtie was ie toch veel leuker en mooier

Gepost door: christiane | 26-08-08

gelukkig zijn er nog goei mensen Idd gelukkig zijn er nog goei mensen, mensen die echt begaan zijn met de misserie van een ander, oft nu over een dier gaat of mens. Ikzelf heb nog een hele tijd vrijwilligers werk gedaan int asiel van Gent, Citadelpark, maar het vervoer is beetje een probleem sinds ik in Lokeren woon.
http://maggyboone.skynetblogs.be/

Gepost door: Maggy | 26-08-08

De commentaren zijn gesloten.