04-08-08

Puberen

Welke moeder zit niet eens met de handen in het haar als je kind gaat puberen?
Dwarsliggen, testen hoever ze kunnen gaan en hun eigen willetjes opdringen.
Zo gaat het ook bij de hondjes. Goodwill is nu 8 maanden en hij zit er middenin.
Voor mij werkt hij nog een beetje en luistert hij meestal wel maar de huisgenoten hun geduld word hier wel degelijk op de proef gesteld. Het commando tot bij baasje komen kent hij ineens niet meer.
Zou zijn harde schijf gewist zijn of heeft hij last van vergetelheid? Bij het vragen van een commando is hij ineens Oost Indisch doof, heeft acute jeuk of krijgt geeuwaanvallen. Leuk hé!!
Bij mij pakt zoiets niet, iets wat ik vraag moet hij doen. Al kost het me een halve dag ik geef niet op. Iemand moet de sterkste wil hebben en die heb ik voorlopig nog. Hij is nochtans heel braaf en luistert goed als we op stap gaan maar thuis durft hij het uithangen. Zo begint de tuin stilletjes allures van een krater te krijgen,vond meneer het leuk om zijn kussen op te vreten zodat ik 2 vuilniszakken brokjes bijeen heb geraapt toen ik thuis kwam. Verder heeft hij al geprobeerd de boterhammen uit mijn man zijn werktas te stelen en last but not least mijn ondergoed uit de wasmand te halen en op te vreten.
Nog veel werk aan de winkel dus maar al bij al is het een lieveke...........

Goodwill in aktie
Goodwill 3-8-08

18:58 Gepost door Cathy in Liefde | Permalink | Commentaren (6) |  Facebook |

Commentaren

Amai Die zijn kuren trekken hard op die van onze Flor. En die is nog maar 6 maanden. Vrouwtje zal er dus nog werk mee hebben. En moet ik toegeven dat ik ook selectief doof ben. hihiihi
Maar ja, blijven proberen zeker?
Groetjes en een flinke poot voor Goodwill

Gepost door: Rafke, hondje van Ilse | 04-08-08

Hier een puber van bijna 10 maanden,maar het valt nog goed mee,luna was meer Tibetaans doof

Gepost door: mireille | 04-08-08

Hahaha ! Met Miss Poppy viel dat nogal mee, maar Lily, bij haar heb ik het idee dat zij al vanaf het begin dat zij hier thuis kwam aan het puberen is ...

Gepost door: Chirs, Miss Poppy & Lily | 05-08-08

Hier zijn we bijna 2 en 3 enne ze zijn hier nog volop aan het puberen volgens ons vrouwtje. Wij noemen het gewoon kriebels hebben en tja die kan je toch niet gewoon vermijden hé.

Gepost door: Chris, Laika en Cheko | 05-08-08

eindelijk gaat kleintje een grote vent worden ; maar eerst nog lekker puberen

Gepost door: christiane | 26-08-08

niet alleen bij pubers Oh dat is niet alleen bij pubers of jonge honden zo zene, mijn Nox is al 7j en kan nog het varken uithangen... Is op de moment heel frustrerend, I know, maar erachter, zijn meestal toffe herinneringen.
http://maggyboone.skynetblogs.be/

Gepost door: Maggy | 26-08-08

De commentaren zijn gesloten.