29-08-08

Vakantie

De vakantie is weeral voorbij. Een tijd van genieten en het kalm aan doen. Voor we vertrokken had Goodwill verschijnselen van kennelhoest. Een spuit van dr. Ilona en een antibioticakuur kon ons met een gerust hart laten vertrekken.We hebben eindeloze wandelingen gemaakt langs het strand van Zeeland, Goodwill heeft gezwommen ondanks dat hij geen echte waterrat is en is zelfs meegevaren met de boot.
Terwijl ik dacht dat hij Yves zou missen blijkt het tegenovergestelde nu waar.
Goodwill heeft iets van , nu zijn alle wandelingen, snoepjes en knuffels voor mij alleen!!!
9 maanden is hij vandaag geworden, al een hele kerel. Het speelse van de puppy gaat eruit en hij word eindelijk leergierig.
Hieronder laten we jullie meegenieten van enkele vakantiefoto's
Op stap
aandacht voor baasje
Op de boot
Goodwill en Iago

22:08 Gepost door Cathy in Liefde | Permalink | Commentaren (4) |  Facebook |

04-08-08

Puberen

Welke moeder zit niet eens met de handen in het haar als je kind gaat puberen?
Dwarsliggen, testen hoever ze kunnen gaan en hun eigen willetjes opdringen.
Zo gaat het ook bij de hondjes. Goodwill is nu 8 maanden en hij zit er middenin.
Voor mij werkt hij nog een beetje en luistert hij meestal wel maar de huisgenoten hun geduld word hier wel degelijk op de proef gesteld. Het commando tot bij baasje komen kent hij ineens niet meer.
Zou zijn harde schijf gewist zijn of heeft hij last van vergetelheid? Bij het vragen van een commando is hij ineens Oost Indisch doof, heeft acute jeuk of krijgt geeuwaanvallen. Leuk hé!!
Bij mij pakt zoiets niet, iets wat ik vraag moet hij doen. Al kost het me een halve dag ik geef niet op. Iemand moet de sterkste wil hebben en die heb ik voorlopig nog. Hij is nochtans heel braaf en luistert goed als we op stap gaan maar thuis durft hij het uithangen. Zo begint de tuin stilletjes allures van een krater te krijgen,vond meneer het leuk om zijn kussen op te vreten zodat ik 2 vuilniszakken brokjes bijeen heb geraapt toen ik thuis kwam. Verder heeft hij al geprobeerd de boterhammen uit mijn man zijn werktas te stelen en last but not least mijn ondergoed uit de wasmand te halen en op te vreten.
Nog veel werk aan de winkel dus maar al bij al is het een lieveke...........

Goodwill in aktie
Goodwill 3-8-08

18:58 Gepost door Cathy in Liefde | Permalink | Commentaren (6) |  Facebook |